Peter Prevc in Mina skozi leta

Peter Prevc in Mina skozi leta

Peter Prevc

Preverite..


Naš najboljši smučarski skakalec Peter Prevc je že nekaj let v zvezi z lepo Gorenjko Mino Lavtižar, ki je pesti za svojega junaka stiskala tudi, ko je ta osvojil zlatega orla novoletne turneje.

Da sta zaljubljena, smo izvedeli pred malo več kot dvema letoma, ko se je Alenki Košir, bivši Minini varuški, to zareklo oziroma zapisalo na facebooku. Ali ju je razkrinkala hote ali nehote, ne vemo, je pa jasno, da sta skupaj vsaj že od maja 2013, ko sta kot par veselo pozirala na VIP-reliju in golfskem turnirju.

Tudi Mina je, kot smo že pred časom poročali, odlična športnica, pa tudi umetniška duša in spretna slaščičarka  v enem. Ima licenco smučarskega učitelja, v Kranjski Gori pa ima njena družina penzion.

Čeprav sta oba zelo zaposlena, on v teh dneh še bolj, pa seveda najdeta čas tudi drug za drugega in se občasno udeležita kakšne prireditve. V zgornji galeriji smo zbrali nekaj njunih skupnih trenutkov.



Vir: Mediaspeed.net

Deli na Google+

O meni Alexy

Pozdravljeni, sem Aleksandra... Rada imam dobre ljudi, poletje, božič, živali, potovanja... Na svoj način me zanima veliko različnih stvari.. Zelo vesela bom, če se boste pridružili na strani.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentarji :

Objavite komentar